Werving & Selectie door DZ & Partners


U zoekt een bekwame medewerker die direct aan de slag kan? Dan is DZ & Partners uw partner! Wij hebben een groot bestand met kandidaten met uiteenlopende ervaringen, kwaliteiten en interesses. En zit de persoon die u zoekt er niet bij? Dan zetten we andere middelen in om de juiste kandidaat te vinden. 

 

Dit doen wij voor u:

  • Actieve werving
  • De juiste kandidaat vinden
  • Screenen van tientallen brieven
  • Sollicitatiegesprekken met kandidaten

Werving & Selectie is één van onze vakgebieden. Wij koppelen de juiste kandidaat aan uw bedrijf. De adviseurs van DZ & Partners hebben ruime ervaring in het doorgronden van uw organisatie, het screenen van kandidaten en het realiseren van een goede match. Met daarbij een duurzame relatie voor ogen.


We bemiddelen kandidaten op verschillende niveaus: van administratief medewerker tot financieel manager, en van planner/werkvoorbereider tot bedrijfsleider. Het merendeel van onze opdrachtgevers werkt in de technische, agrarisch of industriële branche en de zakelijke dienstverlening.

“Onze uitdaging is om een duurzame match te creëren tussen uw bedrijf en onze kandidaten. Dit doen we gedreven en met veel plezier. Ik maak graag een afspraak met u om door te spreken wat DZ & Partners voor uw organisatie kan betekenen.”
>>Aron Stroop


Aantoonbare voordelen

Werving en selectie uitbesteden aan DZ & Partners heeft aantoonbare voordelen. De afgelopen jaren hebben we een kwalitatief goed netwerk van kandidaten en werkgevers opgebouwd. Publicatie van vacatures is vaak niet eens meer nodig. We kunnen dus snel schakelen, en tevens kwaliteit bieden.


Uitbesteden of zelf doen

Om een goede afweging te kunnen maken tussen uitbesteden of zelf de werving & selectie gaan verzorgen, adviseren wij u om het volgende in kaart te brengen:

  • Kosten van advertentie plaatsen
  • Tientallen brieven screenen
  • Vijf tot tien sollicitatiegesprekken voeren
  • Kans op een minder geschikte medewerker en voortijdig beëindigen van het arbeidscontract

Graag zetten wij de voors en tegens specifiek voor uw situatie een keer op een rij! Neem vrijblijvend contact op.


Meer dan Werving & Selectie

Is de juiste kandidaat gevonden? En bent u het eens over een ‘passend’ salaris? Dan moeten de arbeidsvoorwaarden en het arbeidscontract geregeld worden. Alles volgens de nieuwste regelgeving. Met DZ & Partners bent u verzekerd van kennis en ervaring op dit gebied. Meer informatie over Personeel & Organisatie.